SVe tO TrEbA u LoST

utorak, 11.12.2007.

I'm back

Dugo dugooo me nije bilo i zapravo pokušavam vidjeti da li ovo čudo uopće još radi.. tak da je ovo samo test..
Vidim nikog skoro više nema s moje liste sami pokojni i jebemu nestali mi svi prethodni postovi!
- 07:18 - Aj pljuni (5) - Uokviri si na zidu - #

petak, 29.12.2006.

POKOJA RIJEČ iliti evo dugački post da ne velite da ne pišem

Jutros sam se full rano digla. Ne znam zakaj.. btw meni je rano u 9smijehi nisam znala kaj bi.Ostavila sam si još od jučer popodne da mi se skida film Praznik koji igra u kinima ali naravno kako to biva, nemrem otvorit file tak da se mogu jebat a od filma ni f. Onda sam popizdila kad sam vidla da sam svu mjuzu na kompu preslušala već deset milijardi puta i kaj da sad slušam i reko.. sjećam se da sam prije davno uživala u Led Zeppelinu a nisam ih sto godina slušala tak da sam si to skinula i sad dok ovo tipkam zavija mi Robert Plant i po đitri tambura Jimi Page i mogu vam reć da mi je baš dobro.

Zakaj me nije bilo.. Hmmm ma mene vam to sve pusti odjednom znate.. posao, muž, žena djeca me dost okupiraju u zadnje vrijeme.. a i božić i nova i tak.. ma serem, neda mi se ali fkt nekad.. otkad nemam laptop nije mi ni gušt na net ić... isusati da moram sjedit na fotelji, mada jako udobnoj i tipkat sjedećki,, ma ne da mi se jebote! Inače mi se društveni život aktiviral i dost izlazim van sa curama s posla pa mi je to ok , mada mi ova jedna ide na kurac i to intenzivno jer njoj nikad nije dovoljno dobro nigdje i kaj je najbolje nakon kaj cijelu noć jamra i pizdi kak joj je dosadno kak je umorna bla bla ( i to zato kaj joj se nitko ne upucava to je jedini faking razlog!)onda mi idući dan stigne od nje sms: hej draga, baš je bio super izlazak, veselim se idućoj suboti! ... Upitnik iznad glave.. bangona je ili luda krava ili sam ja zbunjena ko pas u liftu, u svakom slučaju nisam joj ovaj zadnji put niti odgovorila jer jebo me pas nisam znala kaj da joj napišem!..E da kak sam to skoro zaboravila.. moja sestra je rodila i to curicu tak da sam sad teta po drugi put ali nećakinji, i mala je preslatka, fkt je lijepa beba.. zgleda ko eskim malo, ko ona cabbage patch lutka,, kak su to naši preveli hmmmmm... kupusići, pojma nemam ali je sva smežurana ko shar pei ali je prejebeno slatko to stvorenje smijeh a jebiga ko i svi mi u našoj familiji hehe...

E sad da.. malo o Božiću ili Žićbou po naški.. >To mi je najdraži praznik moram priznat.. blagdan mi je odurna riječ i sere mi se od nje a kad čujem Čestit Božić dođe mi da se hitim prek balkona.. Sretan Božić se veli i sto kak se veli Bok a ne Bog kao pozdrav isto kak se veli Djed Mraz a ne neki usrani Djed Božićnjak!Nema snijega u tri pizde mile materine PA DOBRO KAD ĆU JA IMAT TAJ JEBENI BIJELI BOŽIĆ... JEDINO AK ODEM NA SJEVERNI FAKING POL!Kupila sam bor i dragi i ja smo ga okitili i razmjenili poklone i jako sam zadovoljna s poklonom o daaaaaaaaaaa ali jebite se ne bum vam rekla kaj sam dobila muahahahahahaah.. aj dobro pomoć... iz Manga jenaughtyI kod mene vam doma svijetla na boru gore non stop i kad sam doma i kad me nema ko u Bethelehemu... ma mrak a i volim taj ugođaj ugašenih svijetla a samo bor svijetli ... još da imam kamin.. a jebiga .. polakoooooo bit će i toga.. valjda...

Badnjak- bakalar.. fuj jebote , smrdi po neopranoj pizdi dok se kuha i oduran je a stara bog ju blagoslovio ga priprema na 3 načina: oš ko juhu, oš na bijelo ko pire, oš neki crveni s medom... e neššš. al moraš jer se inače duri, pa nekak pojedem ovaj na crveno.. jedva.. pa kolači- stara dela one suhe.. ne fala ali radi i čokoladne kremaste, ti nestanu u trenu još se se sestra i ja potučemo oko njih a ove godine smo dobile i konkurenciju jer stari koji je cijeli život mrzio takve kolače ih odjednom voli.. pa jebemti ...
Božić- liječenje od mamurluka od prethodne noći opijanja i moljenja boga da me murja ne zaustavi pa obiteljski ručak pa navečer s dragim i tak.. obiteljski više manje... i onda... Nova Godina
Ono kaj mene jebe glede te proslave Nove Godine je to kaj MORAŠ ić nekam super i MORAŠ SE SUPER PROVEST.. meni je to ko izlazak svaki jebeni vikend,, bilo je fora kad sam bila mala pa sam popodne morala spavati da dočekam novu sa odraslima i onda je to bilo uzbudljivo ali ovak... no big deal.. kao najluđa noć ma serem se na to!Vele da ti novu godinu treba prvo čestitati muški da bi ti bila sretna i obrnuto za muške ( dakle, žensko), i tog sam se uvijek držala... so far.. so good.. Donose se i novogodišnje odluke.. evo moja bude bila da nastojim češće pisati ovaj blog jer nemrem vjerovat da me još netko čita.. pa moja vjerna publiko, vas troje kaj me čitate ( hahahahaha) ne bum vas razočarala!

I tako još jedna godina je iza nas još malo, meni je bila super.. na ljubavnom i poslovnom planu.. želim vam svima sretno novo ljeto i čitamo se iduće godine!!!Nemojte previše piti ali ni premaloparty a ja sad idem u dućan jadna mi majka borit se u redovima za cugu i klopu jer je jebeno bojište u Billi i moram se naoružat strpljenjem i laktarit se do besvijesti!

Image Hosted by ImageShack.us
- 09:49 - Aj pljuni (19) - Uokviri si na zidu - #

subota, 23.12.2006.

MERRY XMAS EVERYBODY!

morate napisati post da bi ga objavili... mamu vam!
- 18:14 - Aj pljuni (5) - Uokviri si na zidu - #

srijeda, 22.11.2006.

westlife
- 09:31 - Aj pljuni (4) - Uokviri si na zidu - #

ponedjeljak, 20.11.2006.

DA I?

Kiša pada i vrijeme konačno zgleda kak bi trebalo za 11 mjesec jer ova južina nije bila normalna.Nemam baš puno vremena za blog i surfanje općenito zela me skroz reala ili me droga zela ma jedno od to dvoje ziher.Sad sjedim nakon ne znam kolko i buljim u monitor jer ne znam kaj bi pisala.. svakak ko i uvijek niš pametno.Svaka čast svima vama kaj uredno pišete ako ne svaki al ono svaki drugi dan il bar jednom tjedno... Ja evo pišem da mi se kalendar pomakne i da vidim dal mene itko i dalje čita.. ak me ne čitate opće vam ne zamjeram jer zbilja pišem pizdarije i kome bi se to dalo i čitat.. evo kalendar se okreće i ...hop... evo mene s postom u 11 mjesecu jupi hurrah i te pizdarijesmijehčak bum i sliku stavila ak se sjetim kak se to dela hahahaha ma sterajte me u kurac pa ne bute valjda ovo komentirali????

Image Hosted by ImageShack.us
- 13:12 - Aj pljuni (9) - Uokviri si na zidu - #

petak, 13.10.2006.

KO JE KOZMO DJEVOJKA MAMU MU?

COSMO SAYS
Image Hosted by ImageShack.us



Danas sam nakon ne znam kolko dugo kupila Cosmopolitan,,Zašto? Pitaj Isusa! Bila sam u Billi i vidla ga tam i ne znam kaj mi je bilo kupila ja to ,,sranje..Obično to čitam kod frizerke , to i Milu i i takve pizdarije kad i saznam "bitne" stvari u životu kao, da je Angelina rodila čedo..i da je netko promjenio frizuru i da je sad to IN!I tak danas nisam imala nekih obaveza i ja se lijepo zavukla ispod popluna jer je zima za popizdit i počela listati.. naslovi primamljivi do bola: kako ga natjerati da ti kaže da te voli, kako ga zavesti, kako biti sretna, pa kviz neki: da li previše dramatiziraš, pa intervju s nekom glumicom koja mi intenzivno ide na jetra i tak..Uglavnom sam preskakala članke i zadržavala se na reklamama,,, zamislite niti jedan tester jevreji nisu stavili ma nek se gone u kurac!Ima dobrih čizmi u Timberlandu..da to je jedina vrijedna informacija koju sam pokupila iz nesretnog kozma! Nakon kaj sam zatvorila taj časopis bila sam bijesna ko ris.. Pa dobro kaj oni misle da smo mi svi budale? Da pušimo te njihove spike i da smo spremni dati svaki mjesec 25 kuna ili kolko već za to smeće?! Pa tko to čita tak redovito??!!

Po mom mišljenju kozmo mogu čitati ili jumferice ili jadnice koje nemaju pojma o životu jer svi ti divni savjeti koje oni daju i biseri koje nemilosrdno siju pred nama su općepoznato bullshit znanje koje svaka imalo razumna žena po defaultu zna..Pitam se tko slijepo slijedi njihove savjete i to primjenjuje u vlastitom životu? Gdje je ta budala i zakaj ju netko već ko hromog konja ne ubije?!Klinkice možda ,ali bilo koja osoba koja ima preko 20 godina i dalje puši tu spiku treba biti izbičevana i nabijena na sred trga na stup srama da joj se svi skup smijemo i tu i tamo pljunemo!Osim toga, 80% tog našeg rvackog kozma je prekopirano tj. prevedeno iz njegove strane verzije..gdje je tu novinarstvo pitam vas?!
Samo kaj u stranom kozmu dobiš pun kurac testera i čak nekad neseser ili torbu a tu dobiš kurac od ovce!Najbolji mi je u članak kak se ponašat kod ginekologa i da se njega ne treba bojat ..o isusati da mi je znat ko je dal zeleno svijetlo tom jebenom članku..

Trebali bi možda napisat članak o tome kak se ne bi trebalo bojat smrti iako ćemo svi jednom krepat i da to zapravo i nije loše kad na licu imaš givenchyevu i diorovu kozmetiku i shiseidov puder i cliniqueovo sjenilo i maskaru od max factora da imaš pogled jebene gejše jer ona jednim pogledom zaustavlja promet, a na sebi dolče i gabana haljinu malu crnu( koju svaka žena treba imati u svom ormaru) i la perla mrežaste čarape i manolo blahnik štikletine.. uz to sve skup mirišiš po najnovijem parfemu od debelguze jennifer lopez i tako skockana čekaš smrt sa osmjehom na licu jer to je sve super jer tak piše u kozmu a kozmo veli da je san svake ženbe da bude kozmo djevojka pa izvolte!
Površno, banalno, glupo..Nije ni čudo kaj frajeri misle da smo mi ženske guske kaj to čitamo i u to sve kao vjerujemo.Imaju potpuno pravo! jer ako to čitamo i ako je to naša Biblija onda smo guske i zbilja smo izgubljene ko pas u liftu!I zamislite sad da jedna takva guskica pročita neke savjete kak bi se pravi dečko trebal ponašati i onda napadne svog siromaka od dečka zakaj se on tak ne ponaša i koji je njemu kurac i da onda još i zbog toga i prekinu! A ne bi me čudilo da ima takvih slučajeva.. fakat smo mi žene u kurcu fakat jesmo!

Ja sam kozmo djevojka ma marš... jebe mi se ko je rodil, kaj se fura po špici nabijem špicu i kremu i sve te debile iz naših medija na kurac,, sere mi se od njih!Jebe mi se koja manekenka je IN, kaj se nosi po modnim pistama u Novoj Kaledoniji ...a kaj s enosi u Turskoj? Ma nosi se u pizdu materinu!smijeh
Jebe mi se za njihove savjete i kak osvojit ovog, dat nogu onom, zajebavat trećeg, udat se za četvrtog.. je-be mi se živo..ali ono kaj me najviše smeta kaj me fakat smeta,,,, ali zar baš niti jedan usrani tester nisu mogli uvalit u tu gomilu govnarskih stranica.. tester.. da su uvalili tester ne bi tolko srala ali ovako,,,jebiga ovako baš moramyes
- 15:30 - Aj pljuni (23) - Uokviri si na zidu - #

četvrtak, 05.10.2006.

kAKO SAM SE ZALJUBILA U SUPERMANA

Image Hosted by ImageShack.us
Superheroji se javljaju u različitim oblicima.Mi jesmo zapravo okruženi njima samo nismo uvijek pronicljivi da bi skužili da su to zapravo oni. Njihove moći ne moraju nužno biti nadnaravne ali zbog njihovih postupaka se kvalificiraju kao unikatne. Ponekad je čar njihovih moći upravo u tome što te znaju ugodno iznenaditi. Ja sam našla svog supermana i ono što je najbolje je da je jedino meni otkrio svoj identitet.Ostali svijet ga poznaje kao Clarka Kenta, običnog čovjeka kojeg možeš naći na svakom uglu i koji se čak ponekad i izgubi u masi.Možda čak svaki dan prođete kraj njega ili ga čak poznajete a da ni ne znate s kim imate posla. Nisu svi superheroji, nemaju tu mogućnost niti moć, ne mogu svi biti supermani, samo rijetki pojedinci.
Njihova moć ne mora biti nadnaravna.Ne moraju spašavati svijet, ne moraju podizati ogromne terete, ne moraju zaustavljati poplave, tajfune, meteore. Današnji superheroji imaju drugačije sposobnosti i zato ih volimo jer na neki način spašavaju nas same.
Moj superman zna koje su mi želje i ambicije, zna koja mi je najdraža čokolada, omiljena grupa, kakvu muziku volim, kakve filmove volim, on zbog mene gleda filmove koje niti u ludilu ne bi inače gledao, sluša muziku koja mu se inače gadi ali mu je nekako dobra kad je sluša skup sa mnom, on zna da uvijek skidam šunku sa pizze,zna kad mi je rođendan i naša godišnjica.. Toliko takvih sitnica ima što ga za mene čine superherojem.
Volim kad me nazove usred noći jer me želi vidjeti, volim kad zaspim u njegovom zagrljaju , volim se probuditi i vidjeti kako on spava kraj mene, volim kako znam cijela mirisati po njemu,volim kad me čvrsto zagrli jer mi se onda fućka za cijeli prokleti svijet, on je prva osoba kojoj bi rekla neku dobru ili lošu vijest,navečer prije nego zaspim on mi je posljednja misao prije nego što me obuzme san....
I kaj je najbolje on nikada neće točno znati koliko je on mene spasio i promjenio moj život na bolje..
Maybe you're gonna be the one that saves me and after all you're my Wonderwall
- 11:28 - Aj pljuni (15) - Uokviri si na zidu - #

ponedjeljak, 02.10.2006.

DABOGDA TE VODA ODNIJELA

Image Hosted by ImageShack.us
Nekad treba slušati vlastitu intuiciju..Ma ne nekad neg uvijek.. ali dobro.
Dragi i ja se dogovorili gledat Ženu iz Vode od M. Night Shymalana i to još prije tjedan dana ali te nedjelje nam se nije dalo pa je pao dogovor u ponedjeljak.. ali onda se meni nije dalo,, pa u srijedu ,pa se njemu nije dalo i onda konačno prošli petak orilo gorilo idemo to gledat.. mada se meni nije baš dalo ali dobro.. I tak karte rezervirali prek neta i otišli konačno odgledat film slavnog Shyamalana koji me oduševio Šestim Čulom, Znakovima i Neuništivim.. brijem da se tak zove s Samuelom Jacksonom i Bruce Willisom..

Apropo znakova, bilo ih je posvuda da taj film možda nije nekaj tak super kak sam zamišljala jer sam samo imala predodžbu o filmu kroz foršpan,, onaj kratki o nekom bazenu pa neki domar pa pita:Kolko vas ima, pa spooky muzika pa dobar poster tako da nisam obraćala pažnju na warning signs iliti kritike tipa: average rating 4.3 out of 10( and boy were they generous there!) ,

"Žena iz Vode nas nagoni da vjerujemo u moč mitova. Međutim najveći izazov je preživjeti dosadu Shyamalanove podivljale kreativnosti.Ono što je trebalo biti maštovito pripovjedanje bajke je ispalo kazna za publiku." (www.rottentomatoes.com)

Moj dragi i ja imamo dogovor, jedan film bira on drugi ja,, ovaj put je red bio na njega,,, mada se i meni to gledalo i tako mi sjeli da uživamo u 150 min kolko traje taj film.
U početku je bilo zanimljivo ; neka vodena nimfa izroni iz bazena usred apartmanskog kompleksa u Philladelphiji i upozna se s domarom koji joj treba pomoć da se vrati natrag u svoj Plavi Svijet a ono kaj ju može u tom spriječiti je neki kao vuk, pas, dingo pitaj isusa boga kaj je to uglavnom ima travnjak na leđima tak da se ( pazi ovo) nemre vidit osim ak mu se ne pogleda u crvene oči i to samo po noći ..ma daj poštedi me.. Tu sam već počela sumnjati da je film onak malo sranje, ali još sam imala nade da bu sve dobro...
E onda je ispalo da taj domar treba angažirati maltene pol stanara iz tog apartmanskog kompleksa da toj nimfi pomognu,( postaje sve veće sranje) i oni bez ikakvog pogovora, pitanja sumnje na to pristaju jer je sasvim normalno da vodene nimfe i psi sa travnjakom na leđima koji ih ubijaju i neki orao koji tu nimfu treba odvest u njen svijet( aj mi reci logiku kakve veze orao ima sa nimfom koja živi u vodenom svijetu... hello? orao , ptica, nebo, VODENI svijet, ptica nema logike al dobro ovo je kao bajka pa ajde..) postoje i da svivjerujemo u njih! Ili kad domar zaroni po neko ljekovito blato koje se nalazi u bazenu tj kroz šaht se uđe u neku sobu di ta nimfa bivstvuje i onda ispada da može držat dah brat bratu 10 minuta.. pa onaj lik iz Velikog Plavetnila je kurac od ovce naspram njega! Sranje se pretvara u ogromnu konstipaciju, bez ikakvog izlaza ali dovslovno.. muka mi je već lagano bilo..

I kad je meni dosadno kad gledam film obraćam pažnju na detalje u filmu da mi vrijeme brže prođe i onda sam to vidjela.. ne bi vjerovali ali na filmu se vidi mikrofon u nekim scenama,
da da iznad glave od tog lika domara, i to par puta,, jel to sad namjerno kao da skužimo da se radi o filmu ili slučajno jer i sam režiser je shvatio da je film turbo mega super sranje na kvadrat pa mu se nije dalo provjeravati sve scene u filmu.. brijem da je ovo drugo.. e da još jedna napomena mog zapažanja filma.. jedan od likova u filmu ima 13 plavih i 12 bijelih pruga na majici.. to je recimo bila zanimljiva obzervacija..
Obično ne idem na WC kad sam u kinu neg pokušavam nekak izdržat do kraja da ne propustim niš ali ovaj put sam se s guštom digla i otišla.. samo da mi vrijeme prođe.. Kad sam se vratila dragi me pital dal želim znat kaj se zbiva na kaj sam odgovorila da me samo zanima kad ovo smeće završava.. palila sam mobitel da vidim kolko je sati , bolilo me dupe samo sam htjela da dođe taj orao i da je odnese u pizdu materinu i da napokon vidim odjavnu špicu...

I konačno je do toga došlo.. kraj, spas, ..apsolutno najgori film koji sam gledala ove godine ako ne i u zadnjih par godina,, a gledala sam Slagalicu Straha 2 ( zaobiđite taj film) i Miami Vice i to tjedan dana prije ovog koji je apsolutni provod u jebenom luna parku u usporedbi s ovim filmom..
Sad je na mene red da biram film hehehe e jadni moj dečko,, ne gine mu romantična komedija muahahahahah


Image Hosted by ImageShack.us
ako ne želite ovak zgledat,, tj ko jeleni kad im uperiš duga svijetla u facu,,avoid this movie at all costsmijeh
- 10:25 - Aj pljuni (12) - Uokviri si na zidu - #

srijeda, 27.09.2006.

PIKAJ ME NJEŽNO I SAGA O ŠAHTU CONTINUES

Image Hosted by ImageShack.us
Danas sam išla vadit krv, kontrola bezveze no big deal. Injekcija,, bojim je se, nemrem gledat kad me pika da me ubiješ. Neki dan sam s dragim gledala opet Trainspotting, genijalan film, samo žmirim kad se fiksaju jebiga,,, takav je isti moj stari, ne može gledat kad ubada i vadi krv ko ni ja. Ajde nikad nisam pala u nesvijest iako čujem ima i takvih slučajeva ali ne volim to.
I onda nakon toga kad mi ruke počne trnut isusati ko invalid sam.A nema bolje stvari kad ti sestra kad zasučeš rukav veli da su ti vene ko končići. Fakat se super osjećaš nakon toga i onda zabije iglu uuuuu bolje od sexasmijeh

Baš pričam s mojom lollom danas i ona je ista ko ja glede igle.Pa kakve bi mi to jebene narkomanke bile da mi je znat.. nikakve eto.. Ma nema tog šuta, tog osjećaja, nema toga kaj bi me natjeralo da se bodem..Nema teorijeeeeeeeeeeee.I onda nakon kaj mi je sestra izvadila krv , onda me bolilo naravno tak da sam jedva okretala volan na putu do doma.Da znam, pičkica sam ali kaj mogu kad me boliiiii.A ja ne volim bol i to bi bilo tosmijeh

E da glede avanture sa šahtom... popravili su kvar jer mi je cijev pukla ali moram i dalje platiti jebenom vodovodu cca 2 soma kuna ali kak su dobriiii mogu na rate o hvala vam kak ste dobri alelujaaaa ma marš u materinu!No prije toga moram još dva put u jebeni šaht izmjerit stanje vodomjera usranog nakon popravka cijevi i onda par dana nakon toga da vide kolko ja to točno vode trošim.. ne dao bog isus da neko od njih to dođe izmjerit jer je navodno to potrošačeva dužnost kontrolirati ma jebite si mater.. koji kurac sam išla opće u školu kad se moram baviti s tim pizdarijama.. i još se nafure ak to ne radiš jer kao to nije njihov posao.. pa kaj je onda vaš posao idioti jedni lihvarski?
Image Hosted by ImageShack.us
Jebo komunalije to je sve kaj ja imam za reć!headbang
- 11:01 - Aj pljuni (19) - Uokviri si na zidu - #

ponedjeljak, 25.09.2006.

PUT U HAD ILITI THIS IS THE ROAD TO HELL

Donedavno nisam imala problema s dragim ljudima iz vodoopskrbe i odvodnje,, uredno su mi slali račune ja ih plaćala i sve je bilo ko u bajci dok jednog zlokobnog dana nije stigao račun za preko 2 soma kuna gulp! Okej razumjela bih da na vrhu zgrade imam bazen i vodeni park ili čak jacuzzi ali come on ja sam solo pa da se i tuširam svakih 5 min i paralelno perem veš i radi mi perilica za suđe i pustim vodu da teče iz svih pipa ne bi tolko potrošila da me jebeš!

To je bilo u 6 mj kad sam slala zamolbu za otpis vode ..sad je 9.... u međuvremenu još 2 računa povećih svota mada je popravljeno to puknuće cijevi,, navodno tak su mi rekli jebote! U međuvremenu sam se bila spustila u taj šaht, koji se nalazi na parkingu ispred zgrade,, a često se auti sparkaju baš na sami šaht pa se sad mogu lijepo jebat ak oću vidit stanje jer mogu vidit kurac dok je auto na šahtu!
Image Hosted by ImageShack.us
Nego da vam velim svoje prvo spuštanje u Had dolje tj u šaht mračni mokri.. Imala sam pomoć ajde fala bogu bila frendica sa mnom radi moralne podrške ali to je bilo sve,, ja sam se sama spustila niz stepenice u tu provaliju jebenu koja je bilapuna vode( to je naime prije navodnog popravka cijevi) sve prljavo, neke daske a bome i blata bilo i sad gro tih vodomjera a koji je moj pitaj boga,, imala sam račun ko siroče i kemijsku u zubima da zapišem stanje i mobitel koji mi je poslužio kao svijetlo u toj tami usranoj..Sve mokro, jezivo i ne znam s koje strane je moj vodomjer,, gledam panično u računam i molim boga da ne moram preduboko zaronit u tu vodu i da mi se odjednom ne pojavi jaws ,tolko je vode bilo! I sa djebiga ja preko neke daske na jednu stranu i onak fino zagazim i propadnem do koljena u vodu.. super.. s te strane moj vodomjer nije: Murphy jebemti mater da ti jebem! Znači s druge strane.. nađem ja to nekako i zapišem sva ponosna na sebe, mokra, ali sretna ,, mission accomplished.. ili sam tako mislila i sad me opet jebuuuuuuuuuu..Počela sam izbjegavati referenticu vodoopskre jer je već i meni i njoj ovo ne smješno neg tragično jebote! Danas kad mi je malo povisila ton sam ju skresala sa čarobnim riječima: Uključit ću svog odvjetnika... Nevjerojatno kako te 4 čarobne riječi djeluju na smirenje uzburkalih strasti... ma kakav čiribu čiriba, beetlejuice, stoliću prostri se... Uključit ću svog odvjetnika i da viš kak se zvijeri smiresmijeh

Sad smo si super i veli treba da čak danas ne moram opet u šaht jupi jebote.. nego može i do sutra čekat i tak.. Sutra opet spuštanje u Had, nadam se da je splavar tam da me preveze do jebenog vodomjera!
- 10:06 - Aj pljuni (8) - Uokviri si na zidu - #

<< Arhiva >>